MĂSURI DE PREVENIRE ȘI CONTROL A INFECȚIILOR, REGULI DE URMAT IN INCINTA GREEN CAMP APLICABILE PE DURATA STĂRII DE ALERTĂ CA URMARE A PANDEMIEI CORONAVIRUS

Dragi clienti, in contextul pandemiei Coronavirus va prezentam mai jos masurile de preventie si control al infectarilor si raspandirii acestora in conformitate cu legislatia in vigoare.

1. Green Camp este o locatie privata de circa 13.000 mp, situata la 650 m altitudine departe de aglomeratii urbane si la 2 km de vatra satului Vadu Oii, din care facem parte.

2. Toate activitatile din cadrul Green Camp se desfasoara in aer liber:

– cazarea in corturi de bumbac care respira,

– terasa fiecarui cort asigura intimitatea si distantarea,

– toaletele si dusurile sunt organizate intr-un concept deschis, astfel incat sa se asigure o ventilatie continua suplimentata de o ventilatie de evacuare,

– servirea mesei se face pe o terasa cu spatii largi, deschisa.

3. In toate punctele comune (toalete, restaurant, bar) exista statii cu dezinfectant, pe care va rugam sa-l folositi cat mai des.

4. In cazul corturilor de glamping, am luat o masura de siguranta in plus, prin utilizarea de lampi bactericide profesionale UVC. Razele ultraviolete sterilizeaza incaperea si distruge in proportie de 99% bacteriile, microbii si alte microorganism, oferind un mediu steril.  

5. Servirea mesei se poate face pe terasa restaurantului sau la pachet. Am luat masuri de distantare a meselor. Daca insa considerati ca distanta nu e suficienta si doriti mai multa intimitate, veti fi servit intr-o noua serie indiferent de ora. In cazul in care doriti, exista toate conditiile servirii mesei pe terasa cortului. Trebuie doar sa indicati personalului pentru a va pune mancare in caserole pentru transport.

6. Servirea mesei in cadrul Green Camp se face prin scoaterea portiilor in vesela de unica folosinta pe o tejghea de servire. Atunci cand veniti sa ridicati mancarea, va rugam sa pastrati o distanta de minim 1,5m fata de alti turisti.

7. In locatie avem un termometru, astfel incat ori de cate ori considerati ca aveti stari febrile va rog sa ne contactati, sa stabilim temperatura si pasii de urmat.

8. Este interzisa constituirea de grupuri mai mari de 3 persoane care nu fac parte din aceeasi familie. Administratrea locatiei, nu va urmari acest aspect iar daca o veti face este pe propria Dvs. raspundere.

Suntem convinsi ca un minim de constientizare a situatiei va va crea un sejur sigur dar si extrem de placut si relaxant. Va multumim anticipat!

Conducerea Green Camp

Top